Home » Set Bersalin Shaklee Pilihan Bijak Buat Ibu Berpantang

Set Bersalin Shaklee Pilihan Bijak Buat Ibu Berpantang

Masih tercari-cari Set bersalin yang sesuai? Bingung dengan pelbagai pilihan Set bersalin di pasaran? Mahu pilih Set bersalin berasaskan jamu, homeopati atau moden? Jangan risau kerana terdapat satulagi alternatif,iaitu Set Bersalin Shaklee.Set Bersalin Shaklee adalah unik dan hebat kerana  gabungan serta kombinasi produk supplement Shaklee yang di olah agar menepati keperluan luaran dan dalaman seorang wanita yang melalui fasa berpantang.

setmengandungbersalinmenyusu

 

Sudah banyak testimoni yang di kongsikan oleh para Ibu yang berjaya melalui tempoh berpantang secara lebih sihat dan cergas berbanding proses kelahiran sebelumnya hanya dengan pengambilan Set Bersalin Shaklee yang akan kami kongsikan selepas ini. Malah pakar perubatan juga amat mengesorkan pengambilan vitamin oleh ibu-ibu berpantang bagi membantu proses pemulihan dan rejuvinasi selepas melalui proses melahirkan sama ada melalui pembedahan mahupun secara normal. Professor Dr Hamid Arshad, seorang Doktor Perunding Pakar Perbidanan dan Sakit Puan yang mempunyai pengalaman lebih 30 tahun dalam bidang O&G turut menggalakkan para Ibu mengambil Vitamin.

drzubaidi entri * Dipetik dr drzubaidi.com

Disini,kami berikan pilihan  3 kombinasi produk supplement Shaklee yang di gabungkan khas untuk didalam Set Bersalin Shaklee untuk Ibu berpantang.  Berikut adalah Kombinasi Set Bersalin Shaklee yang disusun mengikut kombinasi dan bajet anda.

 

Set bersalin lengkap shaklee

 

 

Kombinasi 1 

Set Bersalin Shaklee Set Asas terdiri dari kombinasi vitamin utama yang perlu untuk mengembalikan kesihatan ibu-ibu yang bersalin dalam mengembalikan tenaga serta membantu mempercepatkan kesembuhan luka.

Set Asas mengandungi

  • Vita-Lea
  • Vita C
  • B Complex
  • Zink Complex

set bersalin asas

 

 

Kombinasi 2

Set Bersalin Shaklee Set Extra memberi tambahan kalsium yang sangat perlu buat ibu dan anak. ESP membantu memberikan tenaga dan memekatkan susu ibu bagi keperluan susu bayi. Set ini membantu ibu-ibu meyediakan bekalan perahan susu yang mencukupi untuk bayi ketika ibu kembali bekerja.

Terdiri dari Kombinasi Set Asas serta Tambahan:

  • Ostematrix
  • ESP

set bersalin extra

 

 

Kombinasi 3 

Set Bersalin Shaklee Set Premium  membantu ibu-ibu didalam pantang menurunkan berat badan dan mengembalikan semula paras badan seperti sebelum kehamilan. Selain memberi tenaga, set ini membantu para ibu melawaskan pembuangan, mengeluarkan lemak dan mengawal pemakanan secara sihat.

Terdiri daripada Set Extra serta tambahan:

 set bersalin premiun

 

Pelbagai testimoni menarik dari ibu-ibu yang berpuas hati dengan penggunaa Set Bersalin Shaklee

 

Testimoni Set Bersalin 5testi set pantang shakleedownload (4)

Set Bersalin Shaklee terlihat mempunyai terlalu banyak kombinasi Vitamin yang perlu diambil oleh seorang ibu. Sebenarnya, kebanyakkan vitamin yang terdapat didalam Set Bersalin Shaklee ini turut ada didalam Set Kehamilan. Jika seorang Ibu bermula dengan Set Kehamilan Shaklee, maka set itu boleh diteruskan sehingga bersalin dengan hanya menambah beberapa supplement sahaja lagi. Tambahan pula, sebotol vitamin Shaklee boleh dimakan selama 2 bulan jadi sudah tentu jimat bukan? Untuk Keterangan harga dan set, bolehlah berhubung terus dengan saya.

2 Responses to “Set Bersalin Shaklee Pilihan Bijak Buat Ibu Berpantang”

  1. […] Set Bersalin Shaklee dikombinasikan khas untuk membantu memenuhi keperluan ibu yang melalui fasa berpantang. […]

  2. […] masuk tentang Set Bersalin Shaklee kita akan mengetahui terlebih dahulu tentang mengapa selepas ibu selepas bersalin perlu mengambil […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>