esp

ESP – Isolate Soy Protein

RM150.00 (850g) ESP – Isolate Soy Protein   Protein Non-GMO, Lengkap Dengan Semua Asid Amino Perlu ESP Shaklee adalah sumber protein soya yang baik. ESP menyediakan 14 gram  protein soya Non-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino, termasuk sembilan asid amino penting yang diperlukan oleh badan untuk proses sintesis perotein. Tidak seperti protein daripada daging, telur dan tenusu, ESP adalah
Read more…

dtx

DTX Complex

RM155.00 DTX Complex   DTX Complex Shaklee™ mengandungi campuran proprietari ekstrak, yang mengandungi susu thistle, schizandra, dendalion, cendawan Reishi, kunyit dan articok. • Secara tradisional digunakan sebagai tonik hati. *  Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet ditambah. * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

PD

Performance Drink

 RM82.50 Performance Drink Pure Hydration Drink – Sebelum, semasa dan selepas latihan Puaskan Dahaga untuk Kemenangan Dehidrasi adalah punca yang paling biasa keletihan dan prestasi buruk olahraga.  Performance Drink ® Shaklee terbukti secara klinikal untuk menghidrat lebih baik daripada air. Tambahan pula, Performance Drink® mempunyai lebih elektrolit dan menyediakan lebih banyak tenaga daripada jenama minuman Isotonik yang lain. Proprietari OPTI-LTYE
Read more…

Get Clean System

Get Clean Home Care System

RM194 Get Clean Home Care System Basic-H2 Organic Super Cleansing Concentrate Dish Wash  Concentrate Soft Fabric Concentrate Fresh Laundry Concentrate

getty_rm_photo_of_woman_with_acne

Kisah Menjelang Period: Antara Aku, Jerawat Dan ESP

  Siapa sini yang perasan bila dah dekat-dekat nak period je, sebutir dua jerawat mesti naik kat muka?   Ala biasala la tu kak, saya memang gitu sokmo! kalau nak sebutir jerawat tu tanda nak period la tu   Saya memang standart gitu kak oiii, sekali pakej sakit pinggang pastu naik jerawat.. tiap-tiap bulan pon gitu!   Selalu kak, tapi
Read more…

shakes copy

Menu Bersahur Untuk Pesakit Gastrik

  Kita biasa sangat dengar tentang pesakit gastrik yang struggle untuk berpuasa di bulan ramadhan. Kadang-kadang ramai juga ambil kesempatan yang guna alasan ni untuk tak berpuasa.. hehehe, sangat cliche sampaikan orang susah nak percaya kalau mereka betul-betul tak mampu berpuasa. Orang-orang gastrik ni sangat pantang makan makanan pedas, masam, makanan goreng yang berminyak serta minuman kopi dan teh. Semua
Read more…

CoQ

CoQHealth

  RM124.00 (30 Kapsul)   CoQHealth Tenaga Bantuan untuk Jantung yang sihat CoQHealth™ Plus dihasilakan daripada gabungan semula jadi proprietari 28mg CoQ10 ditambah Vitamin E dan ekstrak Teh Hijau di dalam kapsul bioavailable dengan sistem minyak kacang soya untuk memastikan pembubaran maksimum untuk penyerapan yang lebih baik. CoQ10 telah terbukti: Menyokong pengeluaran tenaga di jantung Membaiki dan melindungi arteri sihat
Read more…