Archive for the 'Set Kehamilan' Category

wpid-photogrid_14045964198102.jpg.jpeg

Berpuasa Lebih Cergas Dengan Set Mengandung Shaklee

Alhamdulillah, diam tak diam dah seminggu kita menjalani ibadah puasa. So, macamana prestasi sahabat semua? Almaklum, dengan cuaca yang tak menentu sekarang ni, badan rasa cepat letih. Nak sampai pukul 4 petang, badan dah rasa sangat lesu. Dahaga tu jangan cerita. Memang mencabar terutamanya bagi mommies yang tengah mengandung atau menyusukan baby.   Testimoni Mommy Yang Bijak! Alhamdulillah, malam semalam
Read more…

100920101118

Set Bersalin Shaklee: Pengalaman Sahabat Kami Puan Aizzah Dari Penang

  Sejak dari turun temurun lagi, kita telah didedahkan dengan jamu dan herba sebagai perkara wajib diambil ketika berpantang terutamanya bagi kaum melayu. Sekarang terdapat alternatif Set bersalin Shaklee yang terdiri dari rangkaian supplemen dan vitamin moden.     Persoalannya… Boleh ke berpantang guna Set Bersalin Shaklee? Tak sejuk ke? Cukup ke berpantang pakai vitamin je?   Inshaa Allah, entry
Read more…

khasiatostematrix

Ostematrix Untuk Ibu Mengandung Dan Atasi Sembelit

  Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Gembira sangat bila Shaklee buat promosi bulan April 2014 dengan produk hebat Ostematrix. Cinta pertama saya pada Shaklee ialah Ostematrix. Teringat pula beberapa bulan lepas bila saya menderita sakit pinggang dan gigi sensitif yang sangat kritikal. Keadaan sakit pinggang saya semakin teruk setelah melahirkan anak dan bekerja dari rumah dalam keadaan duduk sahaja sangat tidak membantu.
Read more…

LIFE-GENDER

Minyak Ikan Tercemar Punca Bayi Dalam Rahim Cacat

  Bayi Mengharapkan Omega-3 Dari Ibu Asid lemak Omega-3, terutamanya DHA (asid docosahexaenoic ), adalah sangat penting untuk perkembangan kanak-kanak- dan oleh itu jika anak anda kekurangan DHA , sistem saraf anak anda dan sistem imun tidak boleh membangunkan sepenuhnya , dan ia boleh menyebabkan berlaku gangguan emosi , pembelajaran dan sistem imun seumur hidupnya.   Kajian telah menunjukkan bahawa
Read more…

B-complex shaklee

Adakah anda mengambil B complex yang betul?

  Tahukah anda, vitamin B adalah vitamin larut air? Ini bermaksud sebarang lebihan vitamin B tidak akan disimpan sebaliknya disingkirkan melalui sistem pencernaan. Untuk itu, tubuh kita memerlukan Vitamin B complex yang dilengkapi 8 komponen vitamin B termasuk biotin dan asid folik. Vitamin B complex Shaklee mengandungi kesemua 8 komponen penting Vitamin B termasuklah 100% biotin dan asid folik. Asid
Read more…

Vitaleadulukini

Vitalea Shaklee Teraju Multivitamin Pertama Di dunia

  Vita-lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral pertama dicipta didunia. asalnya dikenali sebagai “Vitalize Mineral” yang disingkatkan sebutan kepada “Vita-min”  dan perkataan vitamin yang meluas digunakan kini diasaskan oleh Shaklee.   Pada 1915 , Vita-min Shaklee dihasilkan dalam bentuk cecair. Sejajar dengan peningkatan teknologi,  bentuknya telah diubah kepada bentuk tablet yang kini dikenali sebagai Vitalea.       Setiap tablet Vita-lea
Read more…

setmengandungbersalinmenyusu

Set Bersalin Shaklee Pilihan Bijak Buat Ibu Berpantang

Masih tercari-cari Set bersalin yang sesuai? Bingung dengan pelbagai pilihan Set bersalin di pasaran? Mahu pilih Set bersalin berasaskan jamu, homeopati atau moden? Jangan risau kerana terdapat satulagi alternatif,iaitu Set Bersalin Shaklee.Set Bersalin Shaklee adalah unik dan hebat kerana  gabungan serta kombinasi produk supplement Shaklee yang di olah agar menepati keperluan luaran dan dalaman seorang wanita yang melalui fasa berpantang.
Read more…