Home » About

About

 

Salam & Selamat Datang Ke PortalSihat.com!

Hai! Saya Yuzlin, pemilik blog dan merupakan seorang Isteri,Ibu, Pengguna serta Pengedar Sah Shaklee (ID 999339) di Malaysia.

propicwith adam

Saya x boleh minum susu, lactose intolerance. Muda2 x kisah sangat, tapi lepas bersalin, ade effect.

Sakit pingang teruk akibat duduk lama menjahit. Sampai menangis.

Then, gigi saya jadi sangat sensitive, rasa macam goyang.Serius susah hati. Sy takut kn pakai gigi palsu muda-muda.

Ini adalah kisah benar.Kisah bagaimana saya mula jatuh cinta dengan Shaklee.

Ostematrix cinta pertama saya. Syukur sebab saya jumpa solusi kekurangan kalsium saya, ostematrix.

 

Ini testimoni pertama yang saya kongsikan di Facebook.
Betul-betul kisah benar.

Dari sebotol ostematrix, saya mula jatuh hati pada Shaklee. Permulaannya, memang saya beli sahaja tanpa terfikir untuk jadi ahli. Lama kelamaan, saya decide untuk menyertai keluarga besar Shaklee. Bukan sahaja saya menikmati pembelian pada harga ahli, malah berpeluang menjana pendapatan sampingan hanya dari rumah.

Bermula sebagai seorang pengguna yang berpuas hati, kini saya ingin kongsikan kebaikan Shaklee kepada semua. Inshaa Allah, dengan berpandukan kemahiran nutrisi kesihatan keluarga, saya akan memberikan anda khidmat konsultasi tentang pengambilan produk Shaklee untuk mendapat manfaatnya secara optimum.

 

Untuk sebarang pertanyaan, info atau konsultasi mengenai produk Shaklee sila hubungi saya melalui salah satu cara dibawah:

Facebook : yuzlinyunos

Email : portalsihat@gmail.com

Telephone/sms/whatsapp : 013 986 5668

 

Selamat meneroka Dunia Shaklee.. sihat, semulajadi dan  selamat!

One Response to “About”

  1. huda ali says:

    Yin!! Kita kawan lama awak kat sigs dulu..form 1-3 kelas RK. Anak sedara Kak Jah kat ASBJB. Tak sangka terjumpa link ke blog awak!!

    Kita pun dah jadi member shaklee. Nnt email k, dah byk kali terigt nak cari semula kwn2 kelas RK, last2 jumpa kat sini :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>